PS: Prestavit bi se sicer dalo galerijo, medtem ko vsa vsebina forumov s tem odpade ker so pač sistemi različni, pravtako odpadeta arhiv ter koledar dogodkov, komentarji na fotke, itd.
SEZNAM DOGODKOVDruga društvaZelnikOstale PovezaveVrt - bancek.net |
ReRojstvo in Pogreb :)
8 prispevkov • Stran 1 od 1
ReRojstvo in Pogreb :)Torej, fantje iz sosednje občine so predlagal da bi združili strani, oz ukinili našo ter se priključili http://www.zelnik.net (dobili bi neko pod-stran, najbrž zelnik.net/mdvrt). Kot slišim ste se že pogovarjali o tem, vseeno pa so me vprašali če se strinjam. Ker ste v končni fazi le Vi tisti ki boste zadevo uporabljali, zatorej prepuščam odločitev Vam dragi uporabniki strani MDVRT.org
PS: Prestavit bi se sicer dalo galerijo, medtem ko vsa vsebina forumov s tem odpade ker so pač sistemi različni, pravtako odpadeta arhiv ter koledar dogodkov, komentarji na fotke, itd.
Re: ReRojstvo in Pogreb :)No najprej nekaj besed o tem za kaj se sploh gre:
Kakšen zelnik neki, saj je vendar še zima! Pa ja ne boste rekli, da še niste slišali za spletno stran http://www.zelnik.net? No, bo tole pač prvič. Za tiste pa, ki se sprašujete, ali ta stran sploh še obstaja, bo pa tale članek tudi potešil vašo radovednost. Spletna stran Zelnik.net obstaja že od leta 2006 in od takrat bolj ali manj uspešno deluje. V zadnjem letu je stran doživela korenite spremembe. Po približno enomesečni odsotnosti z medmrežja, smo stran postavili na novem strežniku v Sloveniji. Prej je stran namreč gostovala na strežniku v Ameriki. Drugo veliko spremembo pa je stran doživela konec januarja letos, ko smo stran preuredili, tako da sedaj zgleda malo bolj moderno, hkrati pa je tudi bolj funkcionalna. Vabljeni torej, da odklikate na http://www.zelnik.net, in si ogledate to čudo. Ideja spletne strani je v tem, da bi ponudili prostor vsem organizacijam iz Dobrepolje in okolice, ki bi se želele predstaviti na spletu, hkrati pa bi zagotavljali aktualne in zanimive informacije za vse, ki jih zanima kaj se pri nas dogaja. Pogosto se namreč na spletu najde kakšna stran, kjer se vsebina ni spremenila že dve leti in nanjo zaidejo res le najbolj vztrajni klikači, pa še ti nemara po nesreči. Dejstvo je da strani, kjer se vsebina dnevno ne spreminja, kaj kmalu postanejo nezanimive, obiskovalci pa se na take strani neradi vračajo. Zato je smiselno imeti skupni portal, ki ostaja živ skozi vse štiri letne čase, in je na njem vedno kaj novega, kar zagotavlja stalen obisk. Tako novice hitreje dosežejo širši krog ljudi. Na strani Zelniku lahko že sedaj najdete vse dogodke iz Jakličevega doma, predstavitve Turističnega društva Dobrepolje, Skavtov, Mladinskega društva Dobrepolje in še kakšno novico za povrh. Tudi sama funkcionalnost strani je zastavljena tako, da bi jo bilo čim lažje uporabljati in da bi čim bolje služila svojemu namenu. Tako je na strani poleg novic in člankov tudi koledar dogodkov, foto galerija in forum. Predvsem koledar dogodkov ponuja dober pregled nad dogajanjem, tako za obiskovalce dogodkov, kot tudi za organizatorje. Članke, novice, dogodke v koledar lahko dodaja brez izjeme vsak, urejanje vsebin pa ni težje od urejanja besedila v programu, ki ste ga vajeni. Prav tako lahko vsak sodeluje v debatah na forumu. Za vas in za MD VRT bi bilo vse brezplačno. Zakaj torej ne bi poskusili? Več glav več ve. Tomaž Šuštar Zadnjič spremenil Brozzy, dne Pe feb 19, 2010 5:51 pm, skupaj popravljeno 3 krat.
Re: ReRojstvo in Pogreb :)No kar se tiče prenosa je tako. Po izkušnjah sodeč, prenašali smo že kar nekaj forumov in komplet spletnih strani, se verjetno da prenesti vsebina foruma in mogoče celo uporabnike. Sicer bodo kakšne težave s č-ji in podobne neušečnosti, vendar vsebinsko se verjetno da prenesti. Koledar dogodkov za naprej se komot pretipka ročno, saj ni toliko dogodkov. Galerije se prenese v celoti. Novice iz vaše strani že tečejo nekaj časa na zelniku, kar ste mogoče tudi opazili.
Mislim, da kar se tiče prehoda v tehničnem smislu nebi smeglo biti težav.
Re: ReRojstvo in Pogreb :)Jaz sem za, ker tale naša stran je čist nezanimiva
Re: ReRojstvo in Pogreb :)Najlažje je pa kritizirat, a ne...
Men se zdi, da je Gregi naredil super stran, porabil veliko svojega prostega časa, pri tem pa vedno upošteval naše želje... stran mi je všeč, sigurno pa so še možnosti za izboljšave... osebno pa sem za, da stran NE postane podstran Zelnika.
Re: ReRojstvo in Pogreb :)Ja lej, če se nč gor ne dogaja, zakaj jo potem sploh mamo?
Zakaj se pa ne naredi neka osnovna stran, kjer bi ble gor aktualne novice in pol še link do foruma, kjer bi se loh kej komentiralo? Sam predlog
Re: ReRojstvo in Pogreb :)Ja men je ta stran tud dost huda, izgled, postavitev, barve...z moje strani res funkcionalna zadeva, lepo urejeno...
Lahko rečem da mi je dost bl ušeč kot zelnik, saj k prideš na to stran je vse na eni strani (mislm to da ni treba scrollat dol na začetku, brez roba), v galeriji urejeno, datumi,....vse...Sam je pa to da se kle dost na forumu ne dogaja ker jih tud dost ne bere po moje.. bi pa z združitvijo naši članki postal morde bolj brani ker jih bodo brali še z zelnika...tam tud dost urejajo...pa tud mal bl udeleženo bojo kakšni eventi in bolj se bo vedelo kaj se kje dogaja k boš pogledal/a samo eno stran, zdej pa je treba it od vsazga društva posebej it gledat...
Re: ReRojstvo in Pogreb :)
Drugač se pa tud z začetkom Markotovega posta strinjam. PS: povdarjeno besedilo se bolj slabo vidi...
8 prispevkov • Stran 1 od 1
Vrni se na Internetna stran MD VRT Kdo je onlinePo forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 1 gost | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||