MDVRT

<< September 2010 >>
Po To Sr Če Pe So Ne
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

SEZNAM DOGODKOV

Naključna fotka

Druga društva

Zelnik

Ostale Povezave

Vrt - bancek.net

Forum • Poglej temo - Lockerz Invite

Lockerz Invite

Debate o vsem kar ni povezano z društvom

Lockerz Invite

OdgovorNapisal/-a badzovsky dne To mar 02, 2010 11:39 pm

Ubistvu tuki se gre da vam poslem invite na email, ker drugace se ne morete registrirati. Pri tej zadevi se gre da zbirate pike, s tem ko povabite prijatelje in se registrirajo in s tem ko gledate videoposnetke. Pri določenem številu pik si lahko izberete poljuben artikel ki vam ga pošljejo na dom. Če zadevi ne verjamete mi usaj poslite mejl da vam dam invite in se registrirajte, vsaj zato, da dobim pike.

Hvala :grin:
Uporabniški avatar
badzovsky

Kraj: Velike Lašče

Re: Lockerz Invite

OdgovorNapisal/-a ZagarP dne Sr mar 03, 2010 3:48 pm

Pravkar sem prebral 17 strani foruma računalniških novic na temo Lockerz-a ki teče že (tema) od 7. novembra, pa do zdaj, in ugotovil da je od mnogo, mnogo folka (slovencev) od te strani (s težavo) dejansko dobilo le majice Lockerz (to mislm da dobiš ko jih 20 povabš) in pa nekateri so dobil 25 oziroma 50$ nakazanih na račun Paypal ker je kao naročenih artiklov zmankalo. Torej še nobenega fiksnega potrdila, da bi dejansko kdo v SLO dobil kak iPod, špil, Wii, PS3... in podobno. Se pa baje zdej stran nek prenavla (al se je že) in bojo baje te nagrade bl pogosto na voljo. Lahko mi pošleš mail na primozagar@gmail.com pa da zadevo še bl stestiram :)

Kakšne so pa kej tvoje informacije, a veš za koga k je kej dobil? Kok maš ti tm unih točk, pa kok kej stanejo kkšne reči (recimo kkšn iPod Nano)?
Uporabniški avatar
ZagarP

Kraj: Lašče

OdgovorNapisal/-a badzovsky dne Če mar 04, 2010 9:24 pm

amm nej bi od sosolca frend neki dubu.

Drgač js mam 140 točk ane. Ja stran se pa prenavlja in bojo kmalu nagrade skos na zalogi, sam s tem se bo tut vrednost pik dvignila, ampak bojo prsli novi nacini zbiranja pik, s tem da bos igral igre itd.

Drgac pa ko se bos registriru gor bos vidu kolk kj stane :D
Uporabniški avatar
badzovsky

OdgovorNapisal/-a ZagarP dne Če mar 04, 2010 9:49 pm

Sm se registrirou in mam že ene par pik :) Zadeva zgleda uredu, čeprou dejansko kej dobit se mi zdi mau teško, ampak je za probat. Če še kdo rabi invajt, jih mam tud jest na razpolago :) Bavdek, a si že na z listi? :)
Uporabniški avatar
ZagarP

Kraj: Lašče

OdgovorNapisal/-a badzovsky dne Če mar 04, 2010 11:19 pm

rabm se 8 frendov :no:
Uporabniški avatar
badzovsky

Vrni se na Klepetalnica